Vásárlási tudnivalók

Köszöntelek az oldalon! 😊
Az alábbiakban hasznos információkat találsz az ékszereket, megrendelést és vásárlást illetően.

Szelényi Eszternek hívnak. 5 éve készítek ékszereket. Mellette egyéni tanácsadással, életvezetéssel foglalkozom, egyéni hangtálterápiát is vezetek.
A Szer-Elem 2013-ban indult. Egy nagy trauma után, ami az életemben ért, gyógyítani kezdtem vele saját magamat. 30 éves, ásványok iránti érdeklődésem, földrajz szakos tanulmányaim a főiskolán, mind ehhez tettek hozzá. A drótozást, mint technikát magamtól tanultam meg az évek során. Ezek az ékszerek, kézzel készülnek az utolsó láncszemig, kis otthonomban, szeretettel. Neked.

Az ékszerekről

Anyaguk ezüstözött vagy tiszta rézdrót. Ritkábban bronz vagy nemesacél is előfordul. Ha jobban megnézed őket, láthatod, hogy nem használok sem ragasztót, sem forrasztást, a drótozás alapvető mondanivalója a finom és pontos illesztés, az apró részletek kidolgozásával történő stabilizálás és a forma kialakítása. Ahogyan nálunk embereknél is. Ha valamit szeretnénk, az sosem megy azonnal, sosem áll össze teljesen a kép, néha talán az utolsó pillanatig fogalmunk sincs, hogy lesz tovább. Aztán történik valami, én meghúzok egy hajszálvékony drótot...és a kő a foglalatban hirtelen a helyére áll...
Személyes terápiáim során gyakran alkalmazom az ásványok adta mondanivalót, ami mindenkinél más és más történetet mesél el.

A gyakorlatban

Finomabb bánásmódot, ápolást és tisztítást igényelnek, mint a hagyományos ékszerek.
A tartósság érdekében viselés során ügyelj arra, hogy például fürdéskor levedd és vegyszerek ne érjék. Tudd, hogy anyaguk puhább, lágyabb mint más ékszereké, ha esetleg ráülsz, vagy rálépsz, nem biztos, hogy nem deformálódik el, kérlek figyelj erre.

A köveket mindig nagy gonddal válogatom az ékszerekhez. Biztos lehetsz benne, hogy az a darab amit épp viselsz már vagy kinéztél magadnak, jó kezekből, kedves embereken keresztül, megtisztítva, sok szeretettel jut el hozzád.

Két ugyanolyan vagy hasonló ékszert nem készítek. Minden kőnek megvan a saját története és ruhája, ami csak annak a kőnek és majdani viselőjének szól. Egyéni megrendelések esetén figyelembe veszem, hogy Te miket szeretsz, de a "Tudnál egy ilyet csinálni csak ilyen meg ilyen legyen inkább?" kéréseket nem tudom teljesíteni. Épp attól lesz ennyire egyedi a sajátod is.
A kapcsok, fülbevalóakasztók és egyéb szerelékek antiallergén, bőrbarát fémből készültek.

VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

Hol lehet őket megvenni?

Kiállításokon vagy itt az oldalon e-mailben, esetleg Facebook-on. A kiállítások idejéről és helyéről mindig időben tájékoztatlak benneteket.

Mennyibe kerül?

Minden ékszernek más ára van és ezt előre, például megrendelés esetén csak megközelítőleg tudom megmondani. Hogy miért? Mert függ attól, hogy egy 8.000 forintos kunzit vagy vagy 1.000 forintos hegyikristály kerül bele, attól, hogy mennyi anyagot használok hozzá és milyet, hogy mi a Te elképzelésed és attól is, hogy aztán 3 órát vagy 3 napot kell vele dolgozni, hogy elkészüljön. Így árakròl kérdezni, részletekről érdeklődni nekem írt e-mailen tudsz. Mindenre szívesen válaszolok. Akkor is ha csak érdeklődsz.

Mit tegyél ha szeretnél egy ékszert?

 A még elérhető ékszereket itt az oldalon az Szer-Tár menüpontban vagy Facebook-on a Bolt részlegben találod. Írj e-mailt vagy keress Facebookon, telefonon, így tudod jelezni, hogy melyiket szeretnéd. Megbeszéljük az ékszer paramétereit, akár a lánc hosszát, hogy példaul megfelelő-e és ha számodra minden stimmel, akkor már postázom is.
Ha csak érdeklődsz, az még nem kötelez Téged semmire, így nyugodtan megteheted. Számomra sem jelenti azt, hogy Te azt az ékszert lefoglaltad. Ha valóban szeretnéd, azt konkrét kéréssel jelezd, én is csak azt fogadom el, s amíg ez nem történik meg, addig az ékszer még mindig elérhetőként látható az oldalon.
Van lehetőség arra, hogy eltetess egy ékszert. Mindig van úgy, hogy egyéb okok miatt azonnal nem tudod megvenni vagy még gondolkodnál rajta. Keress és megbeszéljük, néhány napig biztosan várni fog rád, ha jelzed és szeretnéd.

Hogyan jut el hozzád?

1. Személyesen is átadhatom ha elérhető közelségben vagyunk egymáshoz. Ez Pilisszentiván és annak vonzáskörzetét jelenti, ebbe Buda is beletartozik.

2. Ha messzebb élsz, postázunk. Ezt előre utalás után tudom megtenni, és leggyakrabban futárral adom fel. Ez egy bizalmi dolog, mindkettőnk részéről. Miután az általad elutalt pénz megérkezett, amit azonnal visszajelzek, legkésőbb 3 napon belül elpostázom az ékszert, természetesen ha jelzed, hogy fontos és sürgős, akkor még inkább igyekezni fogok.
Az ékszer mindig saját díszdobozában érkezik, erre az ékszer védelme miatt is szükség van.
Ennek megfelelően a szállítási díj a következők szerint alakul:
- postán 1500 Ft belföldön
- Foxpost-ot is választhatsz, ha van hozzád elérhető közelségben ilyen. Annak díja + 890 Ft

Ha olyan ékszert választasz, aminél szóba jöhet, hogy nem szükséges hozzá a dobozos csomagolás, akkor megbeszéljük és ha szeretnéd, ajánlott levélként, borítékban el tudom küldeni, ami lényegesen olcsóbb. A drága ékszerek esetében azonban ezt semmi esetre sem teszem meg. Ez mindkettőnk érdeke.

Fizetés

Történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel. Kérlek, ha ÁFÁ-s számlát szeretnél, bátran jelezd azt is.

Garancia

Természetesen van. Hiszen bármi történhet.
Elveszhet a postán, beleeshet a wc-be, ráömölhet a Domestos, vagy leszakíthatja a kutyus aki boldogan ugrál mikor hazaérsz. Ha ki tudom javítani, márpedig mindent elkövetek ezért, akkor megteszem. Keress bátran és mindent megbeszélünk.

Ezek az ékszerek az én gyermekeim is, mindegyikhez sok szeretetszál köt. Szeretem tudni, hogy jó helyre kerültek, vagy akár ha érdekes dolgok zajlanak vagy történtek amióta viseled. Minden visszajelzésnek örülök.

Ha bármi kérdésed lenne még, bátran jelezd. Kívánom, hogy leld örömödet az ékszeredben.

Szeretettel

Eszter