Hogyan készülnek?AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓ JELENLEG SZÜNETEL.

A Szer-Elemek kézzel készült darabok, az utolsó részletekig. Mindegyik Szer-Elem alapja
 egy vagy többféle ásvány vagy kristály, aminek hatásait erősíteni igyekszünk. A rézdrót vagy ezüstözött ékszerdrót használata nem csupán annak oka, hogy ez egy viszonylag könnyen elérhető alapanyag és egyre népszerűbb technika, hanem az is, hogy kiváló vezetőként szolgál. A felhasznált rézdrótok mindegyike tiszta természetes vörösréz, vagy ezüstözött réz drót ami egy színtiszta természetes ásvány és elem.
Ha Szer-Elemet szeretnél, szükséged lesz egy kőre. Egy kőre, ami már a Tiéd vagy nagyon vágysz rá és
beszerzed. Szakboltokban, kiállításokon vagy a folyóparton sétálgatva. Ha ilyened nincs, az sem baj. Ha közel vagy hozzám, meglátogathatsz és megbeszéljük, mit szeretnél, illetve választhatsz abból a készletből, amim van. Ezután a kő nálam marad egy ideig pihenni, tisztulni...Amikor eljön az ideje, elkészítem. Hogy ez mennyi idő? Mindenkinél változó. Függ a kőtől, függ attól, hogy mikor érik meg az idő arra, hogy életed szövedékéhez kapcsolódni tudjon.
A munka ilyenkor már gyorsan megy. Amikor elindul a szál, 1-2 nap alatt megszületik az Ék-Szer, a folyamat a végéhez ér. Miközben dolgozom velük, információt cserélünk, gyógyítjuk egymást és közben minden kis részébe beleszőlek Téged, akihez kerül majd. Ezért lesz minden Szer-lem annyira más.

Amikor elkészül, még egyszer letisztítom. Erre azért van szükség, hogy azokat a szálakat amiket a munka során velem kialakított, letegyük.

Utána már csak a Tiéd, és Neked szól. Onnantól már a Te Szer-elemed.

Egyéni megrendelések mellett állandóan változó készletből is lehet válogatni. Két egyforma itt sem készül. :)